Музиканти проекту Bandura Style звернулися до своїх слухачів з веселим поздоровленням. У притаманному їм позитивному стилі бандуристи побажали всім щастя і здоров’я, а також пообіцяли наповнити 2017 рік музикою, піснями. І, звичайно ж, бандурою.

Слід зазначити, що в минулому році таким новорічним подарунком стало виконання відомого всім новорічного хіта Jingle Bells на бандурі. Слова української версії новорічної пісні належать поетесі Оксані Боровець, яка також займається проектом розвитку бренду бандури в Україні Bandura Style.
Головними героями кліпу стали шість безпритульних цуценят, яким, за допомогою цього відео, шукали нових господарів. Яскраве відео в підтримку безпритульних тварин отримало велику кількість прихильників, а шестеро цуценят – тепло родинного затишку.

Напередодні нинішніх різдвяних свят музиканти додали акустичної версії драйву. Спільно з барабанщиком Валентином Богдановим і басистом Олександром Атамасем вони записали новий – запальний і колоритний – Jingle Bells.

За рік українська версія поширилася не лише сторінками фейсбуку, але й знашла відгомін у різних куточках світу.
Так, наприклад, його співала українська громада в далекій Йорданії на відкритті Українського культурного центру «Водограй» в Аммані, який знаходиться поруч з вулицею Тараса Шевченка, де розташована українська дипустанова та Парком українсько-йорданської дружби.

Ще одним новорічним вітанням стало відео від Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка, у якому взяли участь співробітники закладу.

А ось таке чарівне виконання a capella надіслала до спільноти Bandura Style у мережі facebook семирічна бандуристка Лiна  із Запорiжжя:

Ну і на завершення – Jingle Bells від шестикласників Святошинської гімназії. Школярі заспівали пісню, виконуючи різдвяне завдання у рамках міжнароднього проекту “Magic Mascots” (“Магічні талісмани”). Кожна країна-партнер мала виконати відому новорічну пісню “Jingle Bells” рідною мовою, зазняти це на відео і поділитися святковим співом із усеньким світом.

Якщо ви також співаєте Jingle Bells українською – надсилайте нам на адресу [email protected].

____________________________

Проект Bandura Style створений українським музикантом і композитором Джусь Ярославом для розвитку народного інструменту – бандури. Музиканти проекту виконують світові і ретро-хіти, створюють інтерпретації народних пісень. Завдяки цьому унікальний і одночасно універсальний музичний інструмент з’являється в новому, незвичному світлі.

ПОЧИТАТИ ЩЕ: